Evenementgegevens

Evenement: Zwemdag 2018

Naam Zwemdag 2018 Locatie Zwembad de Tweesprong Roelofarendsveen
Begindatum 04-11-2018 Einddatum 04-11-2018
Aanvang 14:15 Einde 19:00
Bijzonderheden Nog geen lid van NNN en wilt u wel komen zwemmen? Dat kan! lees meer hieronder
Meer info. Klik hier
Omschrijving

Zwemmen meld je aan!!
zondag 4 november
zwembad De Tweesprong
in Roelofarendsveen

Lucas van Leydenlaan 2
2371 RW RoelofarendsveenVoor alle leden van NNN.

Op de NNN-kalender van 2018 staat nog één activiteit: zwemmen op zondag 4 november in zwembad De Tweesprong in Roelofarendsveen. Het bad is van 14.15 tot 16.45 uur voor NNN gereserveerd. Om 17.00 uur staat het vertrouwde buffet voor ons gereed.

Het bad is exclusief toegankelijk voor NNN-leden. Er is toezicht van een badmeester. Voor de allerkleinsten is er een baby-/peuterbadje. Grotere kinderen kunnen zich amuseren met speelmateriaal (matten, banden, glijbaan).

Vanuit het aangrenzende café De Tweesprong is er zicht op het zwembad. In dat café kunnen ook andere gasten aanwezig zijn, maar meestal gaat het slechts om enkele mensen.

Het adres van zwembad De Tweesprong is Lucas van Leydenlaan 2, 2371 RW in Roelofarendsveen.

In verband met het toezicht in het bad en vooral in verband met het afsluitend buffet, willen De Tweesprong en wij graag weten hoeveel NNN’ers zin hebben in een zwemuitje.

Aanmelden kan uiterlijk tot zondag 28 oktober via een mailtje naar info@nevusnetwerk.nl. Vergeet niet te melden hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen (en hun leeftijd) er komen en of je blijft voor het buffet. Na aanmelding sturen we geen bevestiging.

Graag tot ziens op zondag 4 november 2018!

 

Nog geen lid van NNN en wilt u wel komen zwemmen? Dat kan!

U betaald dan 25,- euro en mag komen met uw hele gezin en blijven eten :-)  Meld dit dan wel even bij het opgeven per mail!!.
U wordt dan lid voor 1 jaar van NNN en mag ook naar de andere bijeenkomsten komen.Ogenblik a.u.b. ...