Evenementgegevens

Evenement: NNN-informatiedag 2017

Naam NNN-informatiedag 2017 Locatie Avifauna te Alphen a/d Rijn
Begindatum 25-03-2017 Einddatum 25-03-2017
Aanvang 10:30 Einde 18:30
Bijzonderheden Gratis voor leden. Niet leden betalen 25,-
Meer info. Klik hier
Omschrijving

Zaterdag 25 maart 2017 te Avifauna in Alphen aan den Rijn

Beste NNN-leden,
Zaterdag 25 maart 2017 is vanaf 10:30 de NNN-informatiedag 2017 in Vogelpark Avifauna. Graag nodigen wij al onze leden uit om naar deze dag te komen. We combineren de algemene ledenvergadering met een interessant
informatief programma.

programma:

        10:30 inloop
        11:00 Dr. Sven Krengel
        11:45 pauze
        12:00 Mirte Neefjes en Dim Riethoff
        12:30 Algemene Ledenvergadering
        13:00 lunch
        14:00 Rene Veraar
        14:45 thee
        15:00 Mark Lupker
        15:45 Parkbezoek - Borrel
        17:00 dinerbuffet

Sven Krengel
Al bijna twintig jaar, richt Dr. Krengel zich op experimenteel en klinisch onderzoek van pigment celfunctie en pigment-stoornissen. In 2005 heeft hij naevus-netzwerk.de opgericht, Nävus-Netzwerk Deutschland richt zich  op zelf-hulp en steun aan nevus patiënten en ouders uit Duitstalige landen.
In samenwerking met Drs. Marghoob, Scope en Dusza, heeft hij een nieuwe classificatie voor aangeboren
melanocytaire nevi opgesteld.

Mirte Neefjes

Verteld haar verhaal over het hebben van CMN in het gezicht. ze zal ons vanuit eigen ervaring vertellen hoe zij is omgegaan met haar reuzenmoedervlek. (Haar verhaal is ook interessant voor kinderen)

Dim Riethoff

Sreekbeurt gemaakt door Dim over CMN.
Voor een project “mijn aandoening in de klas” waar NNN aan mee doet, heeft Dim een spreekbeurt gemaakt over zijn CMN. Deze wil hij graag aan u laten horen. (Dit verhaal is ook interessant voor kinderen)
René Veraar
Vermoedelijke werking van het brein bij nare ervaringen (traumatische ervaring). Wat kan EMDR voor jouw betekenen.
René heeft sinds 1983 een eigen praktijk voor groepstherapie en individuele therapie. Hij is werkzaam als psycholoog, sportpsycholoog, hypnopsycholoog en EMDR master Therapist en is oprichter van het BivT. Tevens is hij docent en supervisor aan diverse HBO-opleidingsinstituten. Sinds 2002 houdt hij zich ook bezig met de ontwikkeling van EMDR-interventies en onderzoek in de effectiviteit van EMDR.
http://www.emdr-psychotherapie.nl/
http://www.emdr-therapeuten.nl/

Mark Lupker
Visuele impressie van het tissue expander traject van Jack, een held van bijna 2 jaar.
Jack, onze bijna 2 jarige held heeft pas geleden het tissue expander traject doorlopen in het AMC. Dit alles is opgenomen op video en wordt deels vertelt door de ogen van zijn grote zus Lente (4 jaar).
Visuele ondersteuning tijdens een medische periode is erg waardevol voor zowel de patiënt (op latere leeftijd) alsmede de mensen (familie en vrienden) om hem heen. Deels als voorlichting maar ook als verwerking.

 

Oproep

We zijn op zoek naar mensen die ons bestuur komen versterken:
- Algemeen bestuurslid, of
- Notuleren van de bestuursvergaderingen (max 6x per jaar), of
- Organiseren van en meedenken over onze familiedag, of
- Nieuwe leuke ideeën voor activiteiten
Als je interesse hebt in één van deze taken, laat het ons dan weten op de informatiedag, of stuur een mailtje naar info@nevusnetwerk.nl

 

Kinderopvang

Tijdens de gehele conferentie is er professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Dit zal verzorgd worden door de Kinderparade. Normaal hadden we onze vaste travelcrèche Mama-Lou, deze hebben ons aangegeven dat ze met ingang van 2017 zullen gaan genieten van hun pensioen waardoor we op zoek zijn gegaan naar een goede vervanging.
Ook dit jaar moeten de kinderen wel opgegeven worden voor de opvang. Vergeet hierbij niet de leeftijd van de kinderen te vermelden. Oudere kinderen mogen in groepjes door het vogelpark lopen. Ook van deze groep horen we graag vooraf om hoeveel kinderen het gaat.

Diner

Na de conferentie en de borrel staat er om 17:00 uur een heerlijk uitgebreid hollandsbuffet met een keur aan salades, warme en koude gerechten voor ons klaar.

Locatie

Vogelpark Avifauna is een dierenpark in Alphen aan den Rijn met de nadruk op vogels. Van der Valk Avifauna ligt heel centraal op ongeveer 30 minuten rijden van Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.
Vanaf de A4 en A12 neemt u de afslag Alphen aan den Rijn en in Alphen wijzen de ANWB borden de weg. Avifauna heeft voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Openbaar vervoer

Naar Avifauna rijden de stadslijnen 1 en 2 van Alphen aan den Rijn via Avifauna. De stadslijnen rijden op zaterdag twee keer per uur naar Avifauna. Lijn 2 rijdt direct van Station Alphen aan den Rijn naar Avifauna (circa 7 minuten), lijn 1 rijdt van Avifauna terug naar het station (circa 10 minuten). Beide buslijnen sluiten op het station goed aan op de treinen: lijn 1 op de treinen van en naar Leiden en lijn 2 op de treinen van en naar Utrecht.

 

 

Wat: NNN informatiedag 2017
Wanneer: 25 maart vanaf 10:30 uur tot ±18:30 uur.
Waar: Vogelpark Avifauna,
Hoorn 65 te Alphen aan den Rijn

 

Aanmelden

De informatiedag is gratis toegankelijk voor leden of kost € 25,- voor niet leden (zij worden dan 1 jaar lid). Aanmelden kan tot uiterlijk 18 maart 2017 via een mailtje naar info@nevusnetwerk.nl. Er volgt geen bevestiging. Bij aanmelding graag aangeven of u mee wil doen met het dinerbuffet (aantal personen en eventueel dieetwensen). Wie kinderopvang wenst, krijgt wel een bevestiging. Vergeet niet te melden hoeveel kinderen komen. Bij opgeven graag naam en leeftijd melden en of ze naar de opvang willen of dat ze zich aansluiten bij de groep oudere kinderen.

 

Graag tot ziens op 25 maart en vergeet u niet aan te melden :-)Ogenblik a.u.b. ...